OK LLIGA _
PROPER PARTIT:

NORMATIVA PATINATGE IHC

Es demana la màxima assistència als entrenaments i a les competicions on es convoquen els patinadors.

Màxima puntualitat als entrenaments i competicions.

Els pares o acompanyants dels patinadors no podran estar presents durant els entrenaments.

Tots els patinadors sempre hauran de dur la seva ampolla d’aigua tant als entrenaments com a les competicions.

Els patins s’hauran de posar i treure als vestuaris del pavelló quan ens toqui allí l’entrenament.

Pels entrenaments s’haurà d’anar vestit adequadament per fer esport. El patinatge artístic és un esport molt difícil i tècnic on es necessita anar amb roba elàstica i enganxada al cos, al mateix temps que còmoda. El mes idoni és entrenar amb mallot.

En el grup 3 i 4 no és tan important portar maillot però sí que han de dur roba adequada pel patinatge artístic.

Hauran de dur el CABELL molt ben RECOLLIT amb cua o bé monyo, sense cabells a la cara, etc. Perquè el nostre esport necessita reduir al màxim les distraccions degut a la gran dificultat tècnica.

Les entrenadores són les que us indicaran quin tipus de patins necessiten els patinadors. No realitzeu compres innecessàries de patins, botes, rodes, etc. Sense abans haver-ho consultat amb els tècnics.

Les convocatòries a les competicions NO es poden EVITAR, és a dir que sols pot no anar a una competició que el patinador ha estat convocat quan existeix un fet importantíssim, és a dir que les convocatòries són gairebé imprescindibles anar per la bona evolució dels patinadors i han de fer tot el possible per a participar-hi.


NO es podrà DECIDIR ni tampoc NO es podrà QÜESTIONAR una convocatòria a una competició. Sempre es podrà parlar amb l’Equip Tècnic en cas de dubtes o per a preguntar qualsevol inquietud ja que ells són els experts.

Farem un CONTROL D’ASSISTÈNCIA als entrenaments i a totes les convocatòries.

La temporada del patinatge, és de Gener a Desembre, parant només a l’Agost. 

És cobraran 11 mensualitats.

El primer mes de la incorporació, es pagarà una matrícula del mateix import que la quota que us pertoqui.

Les patinadores que hagin assolit el nivell 5 d’iniciació, la família s’haurà de fer soci del club al mes de Setembre següent.

El club, fa butlletes de participacions i dècims de loteria de Nadal, i cada família ha de participar venent-ne, ja sigui amb un talonari de participacions o amb 5 dècims.

Cada patinador tindrà uns objectius tècnics mensuals, trimestrals i de temporada.

També tindran uns objectius de participació d’opens o competicions a nivell mensual, trimestral i de temporada.

Existeixen objectius de preparació física que hauran d’assolir cada patinador.

Els OBJECTIUS DE COMPETICIÓ mai seran de classificació perquè a nivell competitiu la classificació té molts factors (pista, jutges, contrincants, salut, etc.) i aquests no depenen del patinador sinó que són factors externs a la seva preparació. Els objectius de competició sols seran tècnics i artístics, de comportament, etc. però mai de classificació.

Quota de soci

A partir de l’assoliment del nivell 5, és obligatori fer-se soci del club, la quota és de 199€ anuals. 
El pagament es realitza al setembre, o es pot fraccionar en 3 vegades durant tot el curs.

Amb aquesta quota, les patinadores sòcies gaudiran d’entrenaments extres gratuïts, com tecnificacions i campus també gratuïts o més econòmics. Les famílies sòcies gaudiran de dos carnets familiars, per gaudir  de tots els partits d’hoquei organitzats a la pista de Les Comes.

Fitxa federativa

Al donar-se d’alta al club, és obligatori la realització de la fitxa federativa, aquesta tasca la farà la junta del club, i anirà a càrrec de les famílies en la següent quota mensual. Podeu consultar els imports a la pàgina web de la federació catalana de patinatge.

Equipació

L’equipació del club, és obligatòria a partir del 1r any de permanència al club, l’import és de 115€, i es compra mitjançant la pàgina web de TUGA.

Loteria de Nadal

El club, realitza butlletes i dècims de la loteria de Nadal, s’ofereix a  totes les famílies del club, la venta de números per la col.laboració amb el club.

Grups Xous

La participació als grups xous, és a partir del nivell 4, i és opcional, la condició més important per formar-hi part, és la de compromís durant tota la temporada i l’obligatorietat d’assistir a tots els entrenaments. La quota mensual és de 15€ per les famílies no sòcies i 6€ per les famílies sòcies del Club. Les famílies s’hauran de fer càrrec de les despeses de mallots i similars.

Baixa del club

Si es vol cursar baixa del club:

S’ha de comunicar a coordinació 15 dies abans de finalitzar el mes en curs.
No es retornarà cap import pagat fins el moment.
Si no s’ha arribat a pagar la fitxa federativa, s’haurà de fer efectiu el pagament a les oficines del club. Sense el pagament efectuat i garantit no es donarà de baixa la fitxa a la Federació.
La quota anual del club, s’haurà de pagar en la seva totalitat.

C/- Capellades, 19 - 08700 Igualada - Barcelona

SEGEUIX-NOS

© 2016 Igualada HC | Pàgina web oficial de l'Igualada Hoquei Club

IGUALADA HOQUEI CLUB

És una entitat esportiva d’Igualada, a l’Anoia, fundada el 1950 i dedicada a la pràctica de l’hoquei sobre patins. Durant la dècada de 1990, fou el millor equip del continent europeu. Ha guanyat 6 Copes d’Europa i 5 Lligues espanyoles, entre molts d’altres títols.

SEU SOCIAL

PAVELLÓ LES COMES