OK LLIGA _
PROPER PARTIT:

SOCIS /
SOCIES

Aprofita el moment i fes-te soci per a la propera temporada 2024/25 i gaudeix del final de lliga a Les Comes amb l’equip! És un moment clau de la temporada, i et necessitem amb nosaltres al pavelló per afrontar-lo!

Tota persona que es faci sòcia, rebrà el carnet de la propera temporada i una entrada gratuïta pel darrer partit de lliga regular d’aquest diumenge davant l’Adiss Hockey Rivas i el primer partit de la fase de play-off, independentment de quin play-off disputi l’equip.

 

I per els socis fidels d’aquesta temporada, també us volem premiar. Perquè ha quedat demostrar que amb vosaltres som molt més forts, i us necessitem al nostre costat en aquesta recta final de la temporada. Pel proper partit de lliga davant el Rivas tindreu una invitació gratuïta extra per donar a qui vulgueu, només heu d’entrar la vostra sol·licitud a l’enllaç. I també tindreu entrada lliure pel primer partit del play-off que disputi Igualada Rigat al Pavelló de Les Comes.


Si ets soci o sòcia del club, volem regalar-te 1 invitació per accedir al partit Igualada Rigat HC- ADISS HOCKEY RIVAS del proper diumenge 28 d'abril a les 18:30h

Tornen les Jornades del Federat/da: tres partits per gaudir del millor hoquei patins de forma gratuïta!

La Federació Catalana de Patinatge i la Asociación Nacional de Clubes de Hockey Patines ACHP segueixen apostant per una de les iniciatives més atractives de l’hoquei patins català i que beneficia a tots els federats i federades de tota la FCP.

En aquesta ocasió, us oferim l’oportunitat d’assistir gratuïtament (només els federats) a tres partits de la Parlem Ok Liga que es jugaran aquest proper cap de setmana. Aquests partits tindran lloc, el diumenge 28 d’abril a les 18:30h (jornada unificada). Coneix quins són els partits i els seus requisits

Coneix quins són els partits i els seus requisits
Igualada Rigat HC vs Adiss Hockey Rivas
- Tots els federats de la FCP siguin jugadors, tècnics, auxiliars o delegats: entrada gratuïta (porteu una còpia de la llicència o una foto al mòbil per justificar-ho) - Menors de 14 anys: entrada gratuïta - Acompanyants no federats i majors de 14 anys: entrada a 10€

C/- Capellades, 19 - 08700 Igualada - Barcelona

SEGEUIX-NOS

© 2022 Igualada HC | Pàgina web oficial de l'Igualada Hoquei Club

IGUALADA HOQUEI CLUB

És una entitat esportiva d’Igualada, a l’Anoia, fundada el 1950 i dedicada a la pràctica de l’hoquei sobre patins. Durant la dècada de 1990, fou el millor equip del continent europeu. Ha guanyat 6 Copes d’Europa i 5 Lligues espanyoles, entre molts d’altres títols.

SEU SOCIAL

PAVELLÓ LES COMES